MITÄ AJATTELEN PEPPIINASTA?

Vappu Pimiä

Juontaja

 

"Tutustuin Peppiinaan syksyllä 2013, kun aloimme työskennellä yhdessä, Peppiina minun personal trainerina. Heti ensimmäisellä tapaamisella Pepi sai minut kyyneliin, kun aloimme keskustelemaan levon tarpeestani. Treenit sujui heti hyvin, sillä tykkään treenata kovaa ja Pepi osaa vaatia. Koska halusin karistaa viimeiset pari raskauskiloa, jotka eivät millään lähteneet, suostuin ensimmäistä kertaa pitämään ruokapäiväkirjaa niin, että Peppiina kommentoisi sitä viikottain. Olin aluksi ihmeissäni, kuinka pikkutarkasti hän tarttui virhesyömisiini ja jossain kohtaa meinasi mennä hermokin, mutta tämä on juuri parasta Peppiinassa! Hän on periksiantamaton haastaja, joka vilpittömästi haluaa auttaa toisia pääsemään tavoitteisiinsa, vaikka välillä vähän keppiä heiluttaen.

Peppiina myös rohkaisi minut nyrkkeilyn pariin, johon hän näki minulla olevan lahjoja ja nyt nyrkkeilystä onkin tullut minulle yksi rakkaimmista harrastuksistani. Olin surullinen, mutta samalla ylpeä, kun Peppiina päätti jatkaa opiskelua ja kulkea kohti unelmaansa eli ravinnon ja terveellisten elämäntapojen jakamista muille luennoimalla, vaikka tämä tarkoittikin meidän yhteisten treenien loppumista.

Olen ylpeydellä seurannut Pepin matkaa kohti huippua ja tiedän, että menestys ei ole tullut ilmaiseksi! Hän on uhrannut sille paljon aikaa, mutta tiedän, että se ei mietitytä häntä pätkääkään, sillä hän rakastaa sitä mitä tekee! Ja minusta tärkeintä elämässä on tehdä sellaisia ratkaisuja, että sinä olet onnellinen ja saat tehdä sitä mitä rakastat. Se voi vaatia uhrauksia, epämukavuusalueelle menemistä ja ennenkaikkea rohkeutta, eli kaikkea sitä, mitä Peppiina edustaa!"

Alexander Plath

Motivaatiopuhuja

"I have seen Peppiina in action on several occasions and was invited as a speaker to a large congress that she not only organized but also managed perfectly as the MC of that special day. She is a highly motivated, motivating and inspiring leader that leads by example. And a role model, not only, but especially for women. Without any hesitation I would put her in front of a small or large crowd and count on great results and a lot of fun for the participants."

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.