TODELLINEN HYVINVOINTI

Kun puhutaan hyvinvoinnista, puhutaan mielestäni liian usein vain siitä miten liikumme tai minkälaista ravintoa syömme. Mielestäni molemmat edellämainituista ovat todella tärkeitä hyvinvoinnin kannalta. Mutta minä uskon, että on ihan yhtä tärkeää ravita mieltään kuin on ravita kehoaan. Mielen ravinto on sitä, että seuraat omia unelmiasi. Mielen ravinto on sitä, että elät oman näköistäsi elämää ja teet asioita jotka tuovat juuri sinulle iloa.

RAVINTO

Minä uskon, että hyvin ravittu keho on avain  elinvoimaiseen elämään. Mitä parempaa ravintoa kehollesi annat, sen elinvoimaisempi olet. Kehosi tarvitsee päivittäin ravinteita ja huolenpitoa oikeanlaisen ravinnon avulla. Ravinnolla on suora vaikutus terveyteesi, vireyteesi, mielialaasi, aineenvaihduntaasi, hormonitoimintaasi.. yksinkertaisesti ihan kaikkeen kehossasi ja sitä kautta myös mielessäsi. Olen sitä mieltä, että sinun on todella tärkeää antaa kehollesi oikeanlaisia ravinteita, jotta sinulla on elinvoimaa ja energiaa liikkua, elää oman näköistäsi elämää ja unelmoida. Yksi intohimoni on opettaa sinua ravitsemaan kehoasi oikein, niin että saat supervoimasi käyttöösi. 

LIIKE

Kehosi kaipaa liikettä. Minä uskon, että kehomme on luotu liikkumaan ja että jokaiselle löytyy oma tapa liikkua. Liikunnan ei kuulu olla suorittamista, sen kuulu tuoda iloa ja energiaa. Jotta voi hyvin, on kehon saatava myös huoltavaa liikettä. Jumissa oleva keho tuntuu myös jumissa olevana päänä. Liikkeellä on suora yhteys mieleemme. Kun olosi on elinvoimainen ravinnon avulla, sinun tekee mieli liikkua ja jaksat liikkua. Silloin myös oikeasti palaudut liikunnasta ja saat tuloksia koska kehollasi on rakennusaineita.  Uskon, että jokaiselle löytyy oma ja oikea tapa liikkua. Yksi intohimoni on inspiroida sinua huolehtimaan kehostasi myös liikunnan avulla, ja auttaa sinua saamaan todellinen elinvoimasi käyttöön myös liikunnan kautta.

UNELMAT & OMAN NÄKÖINEN ELÄMÄ

Olen intohimoisesti ja omasta kokemuksesta käsin sitä mieltä, että hyvinvointia on ihan yhtälailla myös kyky unelmoida ja elää oman näköistä elämää. Vaikka kehosi voisi fyysisesti hyvin ja pitäisit siitä hyvää huolta, olen todella vahvasti sitä mieltä, että tunnet todellisen hyvinvoinnin vasta kun elät oman näköistäsi elämää tehden asioita joita juuri sinä rakastat ja toteuttaen omia unelmiasi, mitä ikinä ne sitten ovatkaan. Minä uskon, että sinulla on oma lahja. Ja minä uskon, että se sinun lahjasi on tarkoitus tuoda esiin tähän maailmaan. Ja minä uskon, että kun teet sitä mitä rakastat, kun elät juuri sinun näköistä elämää, voit oikeasti hyvin. Ja minä uskon, että silloin teet samalla tästä maailmasta paremman paikan.  

HALUAN AUTTAA SINUA VOIMAAN HYVIN

Intohimoni on auttaa sinua löytämään vahvuutesi ja kykysi ja kannustaa sinut oman näköiseesi elämään omia unelmiasi toteuttaen. Haluan opettaa sinulle ne rakennuspalikat, jotka itse olen oppinut ja joita opiskelen kokoajan lisää. Palikat, joista todellinen hyvinvointi minun mielestäni koostuu; oman näköisestä elämästä ja unelmien seuraamisesta samalla kehon hyvinvoinnista liikunnan ja oikeanlaisen ravinnon avulla huolehtien. Jaan ajatuksiani sinulle blogissani ja YOUTUBE- kanavallani. Seuraathan molempia? Klikkaa tämän sivun alareunassa olevia linkkejä niin pääset tutustumaan molempiin. Elämä on sinua varten, ota todellinen potentiaalisi ja elinvoimasi käyttöön! Sinä olet tärkein.

10 VINKKIÄ

Tilaamalla hyvinvointikirjeeni saat lahjaksi sähköpostiisi oppaan siihen, miten sinä voit parantaa elämänlaatuasi ja hyvinvointiasi kymmenen helpon päivittäisen rutiinin avulla!

Close