Moi, mä olen Peppiina💗

Olen rohkean elinvoimaisen omannäköisen elämän lähettiläs. Uskon sinuun ja unelmiisi. Uskon siihen, että sinulle on olemassa ihan uniikki omanlainen elämä joka on tarkoitettu elettäväksesi isolla E:llä, elinvoimaisena.

Tiedän, että maailmaan jää tyhjä aukko jos et ole se kuka olet ja jos et elä täysillä sitä elämää mitä sydämesi oikeasti haluaa. Tiedän, että sinulla  on omanlaisia lahjoja ja kykyjä joita maailma tarvitsee. Tiedän, että elinvoimaisena sinusta on vaikka mihin.

Haluan rohkaista sinua löytämään omat lahjasi ja potentiaalisi ja mikä tärkeintä, ottamaan ne käyttöön elinvoimaisena. Intohimoni on auttaa sinua löytämään oma potentiaalisi ja elämään elinvoimaista omannäköistä elämää. 

Vähän lisää minusta✨

Olen intohimoinen yrittäjä, kirjoittaja, valmentaja ja puhuja ja periksiantamaton myönteinen ajattelija joka on omistautunut auttamaan sinua löytämään oma elinvoimasi, potentiaalisi, toteuttamaan unelmasi ja uskomaan mahdollisuuksiin, asioiden positiiviseen puoleen ja maailmassa olevaan hyvään.

Valmennan, puhun ja kirjoitan suoraan ja rehellisesti. Mutta aina rakkaudella. Olen ystäväsi ja valmentajasi joka sanoo sen mitä sinun tarvitsee kuulla, joka ei aina ole sitä mitä haluat kuulla. Mutta joka vie sinua eteenpäin. Teen sen, koska uskon sinuun. 

Uskon elinvoiman olevan tärkein supervoima omannäköiseen elämään. Uskon, että ollaksemme elinvoimaisia tarvitsemme kehon hyvinvointia tukevaa ravintoa ja rutiineja mutta lisäksi myös mielen hyvinvointiin vaikuttavaa ravintoa ja rutiineja. Elinvoima kumpuaa sekä henkisestä että fyysisestä hyvinvoinnista yhdessä. Fyysisestä ja henkisestä energiasta, ilosta, innostuksesta, inspiraatiosta elämää ja omaa tekemistä kohtaan. 

Uskon mielen ravinnon voimaan ja siihen, että se mitä luemme, kuuntelemme ja katsomme vaikuttaa suoraan siihen millaista elämämme on. Olen sitä mieltä, että maailmassa ei koskaan ole liikaa kannustavaa, positiivista, innostavaa ja rohkaisevaa mielenravintoa ja intohimoni onkin tuottaa sitä sinulle äänen, tekstin ja kuvan muodossa.

Tuotan DreamTALK podcastia, kirjoitan toista kirjaani, tuotan rohkaisevaa somesisältöä @dreamtalk_ ja @bypeppiiina kanaviini ja valmennan henkilökohtaisesti sekä verkkovalmennuksissa unelmien toteuttajia kohti rohkeaa omannäköistä elinvoimaista elämää. 

Ihanaa, että löysit tänne!💗 

 

Kirjaudu postituslistalleni! 

Saat inboxiin minulta elinvoimaiseen omannäköiseen elämään rohkaisevaa  postia. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.