HALUAN, ETTÄ SINÄ VOIT HYVIN.

Siksi olen luonut kymmenen vinkin listan omista parhaista hyvinvointivinkeistäni. Saat listan lahjaksi minulta tilaamalla ilmaisen hyvinvointikirjeeni.

TILAA HYVINVOINTIKIRJE

KUKA MINÄ OLEN?

Minä olen Peppiina, intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähettiläs. Rakastan kirjoittaa, puhua ja valmentaa todellisesta hyvinvoinnista. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on mielestäni sitä, että on pitää huolta itsestään seuraamalla omia unelmiaan ja elämällä oman näköistään elämää. Ja samalla kun näitä edellä mainittuja juttuja tekee, tärkeää on toki pitää huolta myös kehostaan antamalla sille oikeanlaista ravintoa, liikettä ja lepoa. Intohimoni on auttaa ja rohkaista sinua kohti omia unelmiasi, kohti sinun näköistä elämää ja saada sinut ajattelemaan hyvinvointiasi entistä enemmän. Intohimoni on saada sinun todellinen potentiaalisi esiin!

Minun tarinani

En ole tosiaankaan aina ymmärtänyt kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkitystä. Tiedätkö sellaisen tunteen, kun kaikki on ihan hyvin elämässä, mutta silti sinulla on paha olla? Entä sen tunteen, kun olet vaan yksinkertaisesti niin loppu, että et enää jaksa? Minä tiedän. Olen itse yksi niistä, joka on suorittanut elämää, turtuneena. Olen suorittanut ravintoa, olen suorittanut liikuntaa, olen suorittanut muiden ihmisten miellyttämistä ja olen yksinkertaisesti suorittanut elämää.

Olen kokeillut ihan jokaisen treeniohjelman ja ihan jokaisen ruokavalion, yrittäen vain löytää ratkaisua huonoon olooni ja voinut entistä huonommin. Olen tehnyt paljon töitä turruttaakseni huonoa oloani, olen urheillut paljon, olen kontrolloinut sairaalloisesti myös syömisiäni koska se on tuntunut ainoalta asialta jota voin kontrolloida elämässäni. Tein itseasiassa kokoajan jotain enkä ollut ollenkaan paikallani. Suorittaessa elämääni unohdin itseni. Unohdin sen, mistä minä pidän, mikä tekee minut onnelliseksi. Unohdin sen tärkeimmän asian elämässä, eli ne asiat mitkä tuovat minulle iloa. 

Ajoin suorittamalla itseni pisteeseen missä en jaksanut enää, uuvuin. Mutta se uupumuksen piste elämässäni oli avaimeni muutokseen. Uupumukseni kautta löysin uudestaan asiat , jotka  tuovat minulle iloa ja unelmat joita haluan tavoitella. Uupumukseni kautta löysin uudestaan itseni, löysin uudestaan kehoni ja sen miten arvokas kehoni oikeasti on. Löysin sen, kuinka tärkeää on huolehtia omasta kehostaan, antaa sille oikeanlaisia ravinteita, liikettä ja riittävästi lepoa.

Yksi isoimmista uupumukseni kautta elämääni tulleista asioista oli se, että löysin sen, kuinka tärkeää on ravita omaa mieltään inspiroivilla ja iloa tuovilla asioilla. Ei millään ole mitään väliä, jos et tee elämässäsi asioita jotka tekee juuri sinut onnelliseksi ja inspiroi juuri sinua. Mitä iloa on esimerkiksi hyvästä kunnosta jos et ole onnellinen? Entä mitä iloa on taloudellisesta menestyksestä jos et ole onnellinen? Ei mitään! 

Uupumukseni myötä opin myös sen, että MINÄ olen tärkein. Ymmärsin sen, että olen vuosia vatannut kaikille ja kaikkeen myöntävästi, unohtaen itseni. Olin unohtanut miten sanotaan ei, olin alkanut elämään muiden toiveiden ja mieltymysten mukaan. Olin alkanut toteuttamaan toisten unelmia omieni sijaan. Olin asettanut toisten tarpeet ja huolet omieni edelle. Ymmärsin sen, että olin auttanut muita siihen pisteeseen asti, että olin unohtanut itseni ja alkanut voimaan todella huonosti.

Uupumukseni kautta ymmärsin sen, että ainoa keino oikeasti auttaa muita on ensin auttaa itseäni ja asettaa itseni tärkeimmäksi.

Olin ennen lentoemäntä. Niinkuin ehkä tiedät,  lentokoneessa usein sanotaan : "Aseta happinaamari ensin itsellesi ja auta vasta sitten muita". Uupumukseni myötä ymmärsin lauseelle syvemmän tarkoituksen. Jotta minä voin olla parempi ystävä, parempi puoliso, parempi ihminen muille, on minun ensin pidettävä huoli itsestäni. Kun minä voin hyvin, voin viedä hyvää eteenpäin. Ainoastaan voimalla hyvin voin oikeasti viedä hyvää eteenpäin. Silloin syntyi "Sinä olet tärkein"- ajatukseni, joka on kulkenut mukanani siitä asti. Siitä asti missioni on ollut se, että saan jakaa ajatuksiani todellisesta hyvinvoinnista ja että voin innostaa sinua elämään oman näköistäsi elämää tehden juuri niitä iloa tuovia asioita ja arvostaen omaa kehoasi ja laittaen itsesi ykköseksi. Toivon, että voin antaa sinulle jotain sellaista, joka saa sinut voimaan entistä paremmin.

Elämä on sinua varten. MINÄ uskon sinuun. Minä tiedän, että sinun sisällä on voimaa ja vahvuutta. Minä tiedän, että sinussa on sankariainesta. Sisälläsi on iloa joka haluaa esiin. Minä tiedän, että sinulla on olemassa ainutlaatuinen lahja maailmalle. Ja minä tiedän, että kun sinä kukoistat omana ainutlaatuisena itsenäsi, sinä teet tästä maailmasta samalla paremman paikan. Sinä olet ainutlaatuinen. Toteuta unelmasi. 

 

Sinä olet tärkein. 

 

UUSINTA BLOGISSA

TILAA HYVINVOINTIKIRJE! 

Saat sähköpostiisi minulta vinkkejä hyvinvointiin ja omien unelmien seuraamiseen.Tilaajalahjana saat kymmenen hyvinvointivinkin oppaan suoraan sähköpostiisi.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.