Rohkean elämän puolesta.

Intohimoni on rohkaista sinua elämään omannäköistäsi elämää ja tavoittelemaan unelmiasi. Lähetän sinulle inboxiin positiivista, rohkaisevaa postia. Saat heti inboxiisi 10 hyvinvointivinkkiä- oppaan. 

POSTITUSLISTALLE

KUKA MINÄ OLEN?

Minä olen Peppiina, intohimoinen unelmien ja rohkean omannäköisen elämän lähettiläs. Uskon sinuun. Uskon siihen, että sinulle on olemassa ihan uniikki omanlainen tarina. Uskon siihen, että jokaisella meillä on merkitys ja maailman jää tyhjä aukko jos et ole se kuka olet ja jos et elä sitä elämää mitä sydämesi oikeasti haluaa. Uskon siihen, että jokaisella meillä on omanlaisia lahjoja ja kykyjä joita maailma epätoivoisesti odottaa ja tarvitsee. Haluan rohkaista sinua löytämään ne ja mikä tärkeintä, ottamaan ne käyttöön. Olen positiivisen psykologian asiantuntija ja valmentaja, intohimonani auttaa ihmisiä löytämään oma potentiaalinsa ja elämään omannäköistä elämää.

Lisää minusta

Olen intohimoinen yrittäjä, kirjoittaja, valmentaja, puhuja ja filantrooppi ja periksiantamaton myönteinen ajattelija joka on omistautunut auttamaan sinua löytämään oma potentiaalisi, toteuttamaan unelmasi ja uskomaan mahdollisuuksiin, asioiden positiiviseen puoleen ja maailmassa olevaan hyvään.

Asun Helsingin keskustassa koirani ja mieheni kanssa, mutta sisälläni asustaa ikuinen maailmanmatkaaja ja siksi minut löytääkin aina kun mahdollista milloin mistäkin päin maailmaa inspiroitumassa auringonnousuista ja laskuista ja osallistumasta erilaisiin itsensä kehittämisen seminaareihin. Missä ikinä olenkaan, käytän eniten aikaani lukemalla, katsomalla tai kuuntelemalla jotain inspiroivaa tai luomalla itse sinulle inspiroivaa luettavaa, kuunneltavaa ja katsottavaa.

Uskon mielen ravinnon voimaan ja siihen, että se mitä luemme, kuuntelemme ja katsomme vaikuttaa suoraan siihen millaista elämämme on. Olen sitä mieltä, että maailmassa ei koskaan ole liikaa kannustavaa, positiivista, innostavaa ja rohkaisevaa mielenravintoa ja intohimoni onkin tuottaa sitä sinulle äänen, tekstin ja kuvan muodossa.

Tuotan podcastia, kirjoitan blogia, luon DreamTV kanavaa,  järjestän tapahtumia ja puhun tapahtumissa ja valmennan erilaisia verkkovalmennuksia. Jos et vielä ole tutustunut omistamaani DreamTalk kanavaan, ja unelmat ja niiden löytäminen ja toteuttaminen kiinnostaa, käythän tutustumassa. Olen siellä joka päivä eri kanavissa, tuottamassa sinua varten materiaalia. 

Ikuinen maailmanmatkaaja puoli minusta löytää itsensä usein myös erilaisista itsensä kehittämisen seminaareista ympäri maailmaa ja järjestänkin seminaareja myös itse. Tämäkin kaikki tapahtuu DreamTalk kanavassani, joten tulethan sinne seurailemaan heti kun ehdit?

Kirjaudu postituslistalleni! 

Saat inboxiin minulta rohkeisevaa, kannustava postia. Tilaajalahjana saat kymmenen hyvinvointivinkin oppaan.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.